Prospect, indicatii Maalox



Prospect, indicatii MaaloxDespre prospectul si indicatiile Maalox am vrut sa scriu demult. O sa discutam in cele ce urmeaza despre prospectul Maalox, efecte adverse, mode de administrare si multe altele. Pentru ca Maalox este unul dintre cele mai bune medicamente care combate aciditatea gastrica. Am testat acest medicament si personal nu mai pot sa stau fara Maalox.

Indicatii Maalox:
Tratamentul simptomatic al tulburarilor datorate aciditatii gastrice. Gastrita, hernie hiatala, dispepsie, ulcer gastroduodenal, aciditate esofagiana.

Reactii adverse Maalox: La fel ca toate produsele active, acest medicament poate produce, la anumite persoane, efecte neplacute: constipatie, diaree. Dar eu nu am patit asa ceva
Contraindicatii Maalox
: Insuficienta renala severa. ?n cazul unor tulburari renale grave cereti avizul medicului sau farmacistului.

Precautii: Precautii de administrare la pacientii cu dializa renala cronica. Daca durerile digestive persista, consultati medicul. Daca durerile sunt asociate cu febra sau vomismente, consultati imediat medicul. Acest produs poate modifica absorbtia altor medicamente. In caz de tratamente asociate, consultati medicul. Alte medicamente pot fi administrate dupa aproximativ 2 ore de la administrarea antiacidului.

Administrare Maalox: Acest medicament se administreaza in momentul durerilor sau la 90 de minute dupa masa, sau dupa sfatul medicului. De obicei maximum de 6 ori pe zi. Comprimate:1-2 comprimate in momentul durerilor sau la 90 de minute dupa masa. Plicuri, solutie buvabila:1-2 plicuri in momentul durerilor sau la 90 de minute dupa masa. Flacon, suspensie buvabila: 1-2 linguri in momentul durerilor sau la 90 de minute dupa masa. Agitati flaconul/plicul inainte de folosire.
Dupa cum zicea, consider ca Maalox este cel mai bun antiacid de pe piata medicamentelor.
Daca vrei mai multe detalii, intra aici



Share pe Facebook

Articole similare:




_