Avantajele depozitului la termen fata de contul de economii



Avantajele depozitului la termenAstazi vorbim despre avantajele depozitului la termen fata de contul de economii. Probabil te gandesti cum e bine : sa faci un depozit sau un cont de economii? Poate te gandesti ca daca faci un depozit la termen, nu te mai poti atinge de bani pana la scadenta. Pe cand, in cazul unui cont de economii, poti retrage banii oricand. De aceea, mi-am propus sa vorbim putin de avantajele pe care le ai daca faci un depozit la termen in defavoarea contului de economii:

Avantajele oferire de un depozit la termen sunt urmatoarele:

- Depozitul la termen are cele mai mari dobanzi fata de alte produse si fata de contul de economii.
- Depozitele au in general comisioane mai mici la reducere numerar
- Unele depozite la termen permit alimentarea ulterioara cu alti bani si sunt mai flexibile.
Cel mai probabil, daca mergeti la diverse sucursale, veti primi toate detaliile legate de comisioanele, dobanzile depozitelor la termen. Un dezavantaj la depozitul la termen este acela ca daca scoateti banii inainte de termen, pierdeti dobanda aferenta. Dobanda se pierde la retragerea banilor din depozitul la termen in cazul in care doriti sa-l inchideti mai repede. Trebuie sa va ganditi bine.
Asa ca dragii mei, daca detineti sume pe care vreti sa le economisiti, o puteti face prin intermediul unui depozit la termen, deoarece dobanzile sunt destul de ridicate.









Share pe Facebook

Articole similare:




_