Prognoza meteo septembrie 2012 - vremea in septembrie 2012Prognoza meteo septembrie 2012 - vremea in septembrie 2012 
Afla mai jos cum va fi timpul in luna septembrie. Mai ales in cazul in care amanati vacanta pentru aceasta perioada. Se pare ca vom avea temperaturi normale, insa este posibil sa avem si zile foarte calduroase. 

Conform prognozei meteo se estimeaza ca temperaturile medii lunare vor fi apropiate de valorile normale. Exceptie vor exista in regiunile estice, unde se pot atinge temperaturi mai mari decat mediile multianuale.

 In septembrie totusi, temperaturile maxime ar putea depasi 30 de grade in sud-est , in timp ce minimele vor avea valori usor negative in depresiunile din nordul si centrul tarii. Tot prognoza meteo estimeaza ca temperaturile medii lunare vor fi apropiate de valorile normale. Exceptie vor face totusi regiunile estice, unde pot fi mai mari decat mediile multianuale.Share pe Facebook

Articole similare:
7 comments:

cadouri barbati said...

sper totusi sa nu fie o toamna super ploioasa....

cabinet stomatologic said...

Deci este exact cum ma asteptam, tocmai deaia o sa optez pentru un concediu in luna septembrie...este si mai usor de luat si mai avantajos dpdv financiar.

George said...

Eu ma chiar foarte bucur, pentru ca nu prea-mi place aglomeratia si in plus e si mai ieftin un concediu, fie el mare sau peste hotare..

Anonymous said...

Sper sa ploua! Este oribil soarele.. Toamna sa fie!!!

tv online said...

Iti multumim pentru prognoza meteo, foarte informativ. Vreme buna de plecat in concediu.

asigurari casco said...

E buna si ploaia la vremea ei :))

model cv said...

Nu stiu daca observati, dar de vreo 5-6 ani, in luna septembrie este vreme foarte placuta, chiar perfecta pentru concedii.

_