Yasmin prospect, pretprospect yasminYasmin prospect, pret
Prima data voi indicat pretul anticonceptionalelor Yasmin. Si apoi voi prezenta prospectul Yasmin pentru cele care vor sa-l incerce. Costa undeva la 33 de lei.

Indicatii Yasmin. Yasmin este un contraceptiv oral combinat recomandat cu scopul prevenitii sarcinii.
Yasmin contine dropsirenona cu efect antimineralocorticoid si astfel previne retentia hidrica in organism Alte efecte Yasmin : imbunatatirea diverselor simptomele de genul: cresterea in greutate,balonare, reducerea seboreei parului si amelioarare acneei. cum sunt balonarea, edemele sau cresterea in greutate, ameliorarea acneei.
Contraindicatii Yasmin. Yasmin este contraindicat daca suferiti de urmatoarele afectiuni: angina pectorala,dureri in piept, accident vascular celebral; tulburari in circulatia sangelui; tumori ale ficatului; cancer la san sau ovarian; icter si boli hepatice; diabet zaharat; sangerari vaginale; alergie la compusii Yasmin.

Mod de administrare Yasmin.
Blisterul YASMIN contine 21 comprimate filmate. Pe blister, fiecare comprimat este marcat cu ziua din saptamina in care trebuie administrat. Utilizati comprimatul la aproximativ aceeasi ora in fiecare zi, cu putina apa daca este necesar. Urmati directia sagetii pina cind ati terminat toate cele 21 comprimate. In urmatoarele 7 zile nu veti mai utiliza comprimate. In decursul acestor 7 zile trebuie sa inceapa menstruatia (singerare de intrerupere). De obicei, aceasta va apare in ziua 2 - 3 de la ultimul comprimat YASMIN. Incepeti urmatorul blister in a 8-a zi, chiar daca menstruatia continua. Aceasta inseamna ca veti incepe intotdeauna un blister nou in aceeasi zi a saptaminii si, de asemenea, ca singerarea de intrerupere va apare aproximativ in aceeasi zi, in fiecare luna.
Administrarea comprimatelor YASMIN trebuie sa inceapa in prima zi a sangerarii menstruale . Utilizati un comprimat marcat cu ziua respectiva din saptamana. Daca sangerearea incepe intr-o zi de Marti, incepeti blisterul cu un comprimat din folie pe care scrie Marti.

Reactii adverse Yasmin. Iata cateva efecte secundare care pot sa apara la administrarea Yasmin: reactii cutanate; dureri de cap; stari depresive; tensiune si durere la nivelul sanilor; modificari ale greutatii corporale; greata si varsaturi; modificarea secretiei vaginale
Share pe Facebook

Articole similare:
_