Mesaje amuzante de Craciun - mesaje de Anul Nou haioaseMesaje amuzante de Craciun Mesaje amuzante de Craciun - mesaje de Anul Nou haioase
Eu trimit multe mesaje amuzante de Craciun. Sau mesaje de Anul Nou funny si haioase. Insa trimit aceste mesaje doar prietenilor, nu si rudelor. Desi mesajele amuzante de Craciun, pot aduce un zambet, daca nu le trimiti persoanei potrivite, o poti supara.
Iata cateva exemple de mesaje haioase de Anul Nou si Craciun

1. Mos Craciun cu suflet bun, Sa va aduca in Ajun, Carduri VISA Diamant, Carnavaluri pe la Rio, Brazilience-n custodie, Haide, gata cu visatul, este gata cozonacul!
2. De Craciun trebuie sa transmitem mesaje de bunatate celor din jur, sa facem acte de filantropie, de aceea am facut acest cozonac minunat pe care o sa ti-l aduc cu drag..acolo la puscarie.
3.Catelus cu parul cret, s-aveti Jeep-ul in cotet si o vila cu piscina, pe Madonna ca vecina, o lopata pentru bani, La Anu’ si La Multi Ani!
4. Sper ca la un moment dat o sa-ti retragi cuvintele acum la final de an..uite ca acest mesaj de Craciun poate sa ajunga si la cel mai necioplit taran.
Astea sunt cateva mesaj amuzante pe care le poti trimite de Craciun prietenilor.Share pe Facebook

Articole similare:
_