Prospect, indicatii DetralexProspect, indicatii DetralexAzi vorbim depsre prospect si indicatii Detralex. Pentru ce este bun Detralex?Care sunt indicatiile Detralex, reactiile adverse si modul de administrare Detralex. Stiu ca bunicul meu folosea mereu Detralex doarece avea probleme cu picioarele.
Indicatii detralex
Medicamentul Detralex se foloseste pentru:
Tratamentul manifestarilor insuficientei venoase cronice a membrelor inferioare, functionale si organice: senzatie de greutate, durere, crampe nocturne. Tratamentul semnelor functionale legate de criza hemoroidala.

Precautii speciale pentru Detralex
Sarcina este o perioada normala a vietii unei femei, cand este important sa nu se ia acest medicament fara avizul medicului. De asemenea, daca se doreste o sarcina, este necesar sa fie prevenit medicul. Nici un efect secundar nu a fost raportat pana in prezent.
Alaptarea: in absenta datelor asupra trecerii in laptele matern, alaptarea este contraindicata pe durata tratamentului.

Reactiile adverse Detrakex

Cateva cazuri de tulburari digestive banale si tulburari neurovegetative au fost descrise, neobligand niciodata la oprirea tratamentului.
Observati ca nu are foarte multe efecte adverse.

Mod de administrare medicament Detralex

In flebologie- posologie uzuala este 2 comprimate pe zi, 1 comprimat dimineata, 1 comprimat la pranz si 1 comprimat seara, in timpul meselor.
In criza hemoroidala- 6 comprimate pe zi, in primele 4 zile, apoi 4 comprimate pe zi, in urmatoarele 3 zile
Mai multe detalii pe procto.ro
Share pe Facebook

Articole similare:
_