Diane 35 - prospect



Diane 35 prospectDiane 35 - prospect. Ai aici detalii despre anticonceptionale Diane35 si prospectul medicamentului Diane 35. Am vrut sa vorbim de Diane 35, efectele secundare Diane35, deoarece foarte multe femei il folosesc. Pentru ce se foloseste Diane 35?Diane 35 este un anticonceptional, dar este bun si pentru tratarea acneei si cosurilor.
Mic prospect Diane 35
Diane - 35 ca anticonceptional,inhiba actiunea hormonilor din organismul femeii . Totodata, Diane - 35 reduce functia glandelor sebacee care au un rol important in aparitia acneei siseboreei. Trateaza deci cosurile
Diane 35 se foloseste pentru:
acnee si ca contraceptiv.

Cum se ia Diane 35
1 drajeu pe zi incepand din prima zi a ciclului, timp de 21 de zile, apoi dupa 7 zile de pauza, in continuare 21 zile cate 1 drajeu pe zi, alte 7 zile de pauza si asa mai departe.

Contraindicatii Diane 35
Sarcina si alaptarea, tulburarile hepatice grave, in antecedente sau existenta unor tumori hepatice, antecedente de icter idiopatic de sarcina, de herpes sau prurit grav in timpul sarcinii. Sindromul Dubin-Johnson si Rotor. Existenta sau antecedente tromboembolice, carcinomul mamar sau de endometru (chiar tratat), diabet grav cu modificari vasculare. Tulburarile de metabolism lipidic, forme grave de hipertensiune, otoscleroza cu inrautatirea starii in cursul sarcinilor anterioare. Motive pentru oprirea tratamentului sunt: cefalee ce se manifesta pentru prima data sub forma de migrena sau cu o frecventa neobisnuita, tulburari senzoriale si in special tulburari acute de vedere, primele simptome de tromboflebita sau tromboembolie, inainte de o operatie planificata (cu 6 saptamani inainte), imobilizare prelungita (de ex. dupa accidente), aparitia unui icter, in caz de hepatita anicterica, de prurit generalizat, cresterea frecventei acceselor epileptice, cresterea semnificativa a tensiunii arteriale.
Cam astea ar fi principalele detalii despre Diane 35 de pe prospect. Puteti de asemeni sa intrebati un farmacist.




Share pe Facebook

Articole similare:




_