Horoscop Fecioara 2010 - Horoscopul zodiei fecioara 2010



horoscop fecioara 2010Mic horoscop Fecioara 2010 sau Horoscopul zodiei fecioara 2010. Trebuie sa consultam horoscopul zodiei Fecioara pentru 2010, acum la inceput de an. Horoscopul pentru zodia Fecioara, din acest an, ne spune urmatoarele:

O sa luam pe capitole si anume: horoscop dragoste, cariera, sanatate, bani, pentru zodia fecioara in 2010.

Horoscop fecioara cariera 2010: Avem vesti bune in ceea ce priveste cariera fecioarei in 2010. Nu veti avea probleme cu locul de munca, ba dimpotriva veti obtine satisfactii materiale la care nici nu va ganditi. La locul de munca, veti fi apreciati, puteti semna contracte importante, vor aparea noi oportunitati. Cheia succesului este sa nu va grabiti si sa fiti creativi.

Horoscop dragoste fecioara 2010: Daca in cariera, totul va merge bine, pe plan sentimental, in 2010, pot aparea mici probleme in viata de cuplu. Dar aceste probleme se pot rezolva daca veti discuta deschis cu partenerul de viata. Astrele ne prezic ca nativii fecioarei, in 2010, pot avea aventuri, si viata sexuala va fi pe primul loc. Veti fi seducatori si cuceritori, lucru care o sa va aduca satisfactii in viata de cuplu.
Acelasi lucru putem spune si despre cei care nu au un partener. Anul 2010 va aduce multe flirturi, intalniri romantice. Asa ca nu ezitati sa va traiti viata.

Horoscop bani fecioara 2010: Daca aveti probleme financiare, nu ezitati sa va asumati anumite riscuri pentru a scapa de ele. Altfel, veti merge tot inapoi. Puteti incerca sa va lansati in proiecte indraznete, pentru ca mai ales in a doua jumatate a anului 2010, toate lucrurile vor merge struna. Insa, in orice faceti, fiti diplomati si cu mult tact ; evitati sa ridicati tonul si ramaneti politicosi in solicitarile voastre. In nicio situatie nu va lasati descurajati; problemele care vor aparea nu sunt de nedepasit.

Horoscop sanatate Fecioara 2010: Nativii din Fecioara, in 2010, nu vor avea mari probleme de sanatate. Eventual, puteti contacta gripe sau raceli si asta din cauza sistemului imunitar slabit. Sistem imunitar slabit mai ales din cauza tensiunii nervoase si a oboselii. Asa ca aveti grija sa va odihniti si sa va relaxati. Aveti grija sa va practicati sport pentru a fi intr-o forma cat mai buna.

horoscopul zodiei fecioara 2010
Sursa: Astromax.eva.ro




Share pe Facebook

Articole similare:




_