Mesaje si urari de CraciunMesaje urai de CraciunMesaje si urari de Craciun, exemple cu texte de Craciun, doar pe acest blog.
Acum ca suntem in pragul sarbatorilor de Craciun, m-am gandit sa va delectez cu cateva mesaje si urari de Craciun. Aceste mesaje de craciun sunt minunate si va pot binedispune!

1. De sfintele Sarbatori sa deschidem usa pentru oaspeti dragi, si inima pentru speranta bucurie si lumina. Sa fim mai buni si sa privim inainte cu incredere, stiind ca daca avem credinta, drumul din fata noastra va fi presarat cu impliniri.

2. Inconjoara-te de familie si prieteni, bucura-te de glasurile colindatorilor si de dansul fulgilor de nea. Astfel, spiritul Craciunului te va insoti tot anul si dragostea pe care o daruiesti celorlalti ti se va intoarce inzecit. Sarbatori Fericite!


3. E vremea colindelor, vremea bucuriei, cand minunea nasterii Mintuitorului cuprinde sufletele si le innobileaza. Fie ca Magia Sarbatorilor de iarna, cu zvon de cintece si clopotei, sa aduca fericire, sanatate si bunastare in caminul dumneavoastra. CRACIUN FERICIT!

4. Cu ocazia Nasterii Domnului, va doresc, tie si familiei tale, multa sanatate, pace, bucurie si toate cele bune!
Nu ezitati sa trimiteti aceste mesaje de Craciun celor dragi pentru ca se vor bucura.


Share pe Facebook

Articole similare:
_