Horoscop Pesti 2010 - Horoscopul zodiei pesti pentru 2010Horoscop Pesti 2010Horoscop Pesti 2010 - Horoscopul zodiei pesti pentru 2010. Nu sunt in zodia Pesti, dar iubitul meu este, asa ca doream sa vad ce i rezerva anul 2010. Vestile nu sunt chiar rele pentru horoscopul zodiei Pesti pentru 2010. Hai sa vedem ce ne spun astrele si specialistii:

Horoscop Pesti 2010 Dragoste, familie, relatii

Daca aveti o partenera sau un partener, vestile nu sunt chiar bune. Va fi un an complicat, partenerul va fi tot mai rece si incercarile de relua relatia se vor lovi de raceala partenerului, astfel ca trebuie sa va alegeti noi perspective. Asta se refera in principal in cazul unei relatii deja instabile.
In a doua jumatate a anului 2010 insa, pentru tinerele cupluri casatorite , se anunta o sarcina, sau o nastere.

Horoscop Pesti 2010 Afaceri

In anul 2010, multe afaceri vor merge incet, cu intarzieri constante si amanari. Fostile afaceri nu mai aduc profit, astfel incat trebuie sa va ganditi la noi oportunitati. Iar toamna 2010 va aduce perspective luminoase. Cu toate acestea, unele oportunitati pot fi insotite de probleme, care vor avea loc in a doua jumatate a anului. Toate aceste probleme le veti rezolva in anul 2011, cand o sa inceapa sa se vada roadele.


Horoscop Pesti 2010 Bani

In 2010, veti primi sprijin financiar din partea partenerilor sau a prietenilor. Puteti obtine un credit. Cele mai bune luni in care veti avea bani din belsug sunt februarie si iunie 2010. Unii oameni vor avea probleme financiare grave, cu prietenii sau cu un grup de cunostinte, care vor provoca pierderi considerabile. Cele mai multe dintre ele avand loc in luna ianuarie, la sfarsitul lunii martie si in luna aprilie.

Horoscop Pesti 2010 Sanatate

In 2010, pot aparea probleme de sanatate. Trebuie sa aveti grija de voi si sa aveti o viata sanatoasa. In a doua jumatate lui 2010 trebuie sa fiti mai atenti in timpul condusului, sa nu riscati sa aveti un accident.

Horoscopul zodiei pesti pentru 2010Sursa: Supereva

Share pe Facebook

Articole similare:
_