Mesaje, sms-uri La Multi Ani Maria



mesaje la multi ani maria
Astazi, vrand sa lucrez ceva, am aflat ca este o sarbatoare mare. Mai exact este vorba despre pomenirea Nasterii Preasfintei Fecioarei Maria. Astazi luati o pauza de la treburile casnice, pentru ca este pacat sa lucrati. Ce puteti face in schimb? Stati comozi si trimiteti mesaje, sms-uri La Multi Ani Maria prietenelor, rudelor si amicelor. Astfel o sa le faceti o mare bucurie, stiind ca va gandit la ele. Cate mesaje si sms-uri cu La Multi Ani Maria pentru toate femeile care poarta acest nume frumos.

Iata-le mai jos

Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului numai bine, draga mea Maria!

Pentru ca esti o persoana atat de buna, imi doresc ca Fecioara Maria, al carei nume in porti, sa aiba grija de tine, sa iti calauzeasca toti pasii si sa iti lumineze calea in viata. La Multi Ani Maria!

Fie ca Sfanta Fecioara Maria, sa te ocroteasca, sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze calea!La Multi Ani!
Si mai multe mesaje, sms-uri de Sf. Maria

E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui tau! La Multi Ani Maria!

Maria, de ziua numelui tau , iti dorim ca toate visele sa se indeplineasca, sa fii fericita, si sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La Multi Ani!

Ce zi frumoasa este azi, o zi frumoasa pentru tine si pentru noi toti.O floare si un La multi ani iti uram, Maria!
Un cer albastru fara nori, In calea ta sa fie, Sa ai in viata numai flori, Noroc si bucurie! La Multi Ani!
ce vrei sa fie dupa read more




Share pe Facebook

Articole similare:




_