Cum scrii unde a fost facuta poza pe Facebook

facebookCum scrii unde a fost facuta poza pe Facebook
Te invat cum sa scrii unde a fost facut o poza pe Facebook pentru cei incepatori. Pe langa tag-uri si alte cele, pe langa descrierea pozei, pe Facebook poti sa spui si unde a fost facuta. O sa apara apoi de exemplu Am inceput vineri ... XYZ - text in Vulcan, Hunedoara, Romania,

Te duci la Upload Photos. Dupa ce ai uploada poze pe Facebook, ai o casuta in dreapta sus unde scrie Where was this photo taken. Si scrii Bucuresti, Londra sau exact unde a fost facuta.
Cum poti sa adaugi locatia unde a fost facuta poza intr-un album deja existent pe Facebook?Te duci la Edit, si ai aceeasi optiune Where was this photo taken. Mai mult, poti sa scrii si cu cine esti in poza pe Facebook, pentru ca este valabila si aceasta optiune.

Read More...


Dictionar online - dexonline.ro

dexonline.roDictionar online - dexonline.ro
Cateodata e bine sa consulti dictionarul limbii romane online. Acesta este disponibil pe dexonline.ro. Si este unul din site-urile cele mai recomandate pentru toate varste.
Ce gasesti pe dexonline?
Este un dictionar explicativ al limbii romane online. Gasesti aici definitii, sinonime, antonime, conjugari, expresii din limba romana.
Nu stii ce inseamna un cuvant in limba romana?Ce sinonime are?
Introduci cuvantul pe care doresti sa-l cauti in casuta de search si apoi dai cautare. O sa gasesti atat sinonime, dar si definitii.
Cred ca multi romani ar trebui sa-l foloseasca mai des in cazul in care nu stii ce inseamna un cuvant. Mai multe detalii pe Dexonline.ro

Read More...


Zatul de cafea combate celulita

zat cafea celulitaZatul de cafea combate celulita
Iata mai jos un tratament cu zat de cafea anticelulitic. Chiar adineauri am citit despre proprietatile zatului de cafea. Si se pare ca zatul de cafea este un tratament naturist care te scapa, previne celulita.
In primul rand, masca cu zat de cafea pentru celulita trebuie folosita macar de doua ori pe saptamana, in baie. Zatul de cafea este recomandat sa fie caldut.
Cum aplici zatul de cafea impotriva celulitei? Se amesteca zat de cafea proaspat (in functie de suprafata) cu un pic de ulei de masline. Se aplica pe zonele cu celulita, se infasoara cu folie de plastic si se lasa sa actioneze 15 minute.
Se clateste bine cu apa calduta insa fara sa folositi produse cosmetice ca gel de dus, sapun si alte cele.
Se pare ca foarte multe creme anticelulitice din comert contin cofeina asa ca zatul de cafea nu este un mit.

Read More...


Ce inseamna numele cuiva

numele cuivaCe inseamna numele cuiva
Am citit un articol interesant despre semnificatia numelui unei persoane. Aproape fiecare nume are o semnificatie, o origine. Astfel, daca vrei sa afli ce inseamna numele meu, al prietenilor, al tau etc, ar trebui sa citesti un articol interesant pe Eva.ro
Cateva exemple:
Ce inseamna numele Dragos - acest nume in Occident, dar i s-a gasit o origine in cuvantul slav care inseamna "draga glorie" (dulce glorie).
Ce inseamna numele Alina - Este o porecla pentru Adelina, care inseamna "nobil".
Ce inseamna numele Alexandra - originea este este Alexandros, un nume masculin grecesc, care inseamna "protector al barbatilor/oamenilor.
Pe Eva.ro gasitit toate semnificatiile numelor, aranjate in ordine alfabetica in partea de jos a articolului.

Read More...


De ce nu te poti conecta pe Yahoo Messenger

yahoo messDe ce nu te poti conecta pe Yahoo Messenger
Iti da eroarea We can't sign you in to Yahoo Messenger si faci cu nervii? In primul rand, daca ti se incarca paginile de net, google, steam, inseamna ca netul merge bine. Daca tot nu te poti conecta pe Mess, inseamna ca e ceva de la ei. Degeaba incerci sa te conectezi cu alte id-uri pe mess, o sa primesti aceeasi eroare. Aseara, aveam vreo 5 prieteni din online dintr-o lista de vreo 50.

Cum faci sa te poti conecta pe messenger yahoo?Accesezi Messnger, apoi Connection Preferences. De aici alegi onnect via a Proxy Server>HTTP Proxy. E sub casuta Connect directly to the Internet.
Daca nici asa nu merge, inseamna ca ai alte probleme.

Read More...


Terapia cu radiofrecventa pentru riduri

radiofrecventaTerapia cu radiofrecventa pentru pentru riduri
Terapia cu radiofrecventa este o metoda de lifting nechirurgical facial. La ce ajuta radiofrecventa ca terapie? Radiofrecventa este indicata pentru semnele incipiente de imbatranire a fetei - riduri in jurul ochilor si a gurii, piele usor lasata la nivelul maxilarului,gat decolteu sau corporal.
Nu se foloseste anestezie. Ca recuperare, este posibil ca pielea sa fie rosie cateva ore.
Radiofrecventa incalzeste in mod uniform dermul, cu efectul de stimulare a productiei de colagen nou. Pielea devine mai tanara, mai elastica.
Pentru tratament cu radiofrecventa, trebuie sa cauti clinici in orasul vostru.

Read More...


Lifting nechirurgical facial cu substante de umplere cu acid hialuronic

Lifting nechirurgical facial cu substante de umplere cu acid hialuronic
Iata ca acidul hialuronic nu se foloseste doar pentru buze si alte cele. Acidul hialuronic este bun si impotriva ridurilor, imbatranirea tenului.
Acest procedeu se realizeaza prin corectarea volumelor faciale micsorate in timp datorita procesului de imbatranire sau slabirii in greutate.
Se face in clinici specializate, cu seringi preumplute cu acid hialuronic.
Acest procedeu nu necesita timp de recuperare si efectul este imediat, cu o durata de pana la un an.
Mai exista si lifting nechirurgical facial cu celule stem proprii organismului, care se recolteaza din sange si sunt tratate cu activatori de crestere, se face prin injectare in zonele problematice. Dar acesta din urma se utilizeaza mai putin.
Pentru preturi, cautati clinicile din orasele voastre pentru mai multe detalii.

Read More...


Clinici, centre chirurgie estetica in Cluj

Clinici, centre chirurgie estetica in Cluj
Iata cateva adrese, numere de telefon ale clinicilor de chirurgie estetica din orasul Cluj. Vorbim de lifting-uri faciale, rinoplastii, implanturi, otoplastii, si tot felul de proceduri estetice. Pentru cei din Vest, sunt foarte utile.

LIPOLINE clinica de chirurgie estetica si reparatorie, Dr. Argentina Vidrascu, Cluj-Napoca, Romania, Tel: 0264-35-35-66; 0743-55-LIPO, Str. Donath, Nr 8

Clinica MEDESTET, Dr. Toma T. Mugea str. Nicolae Pascaly, nr.7,Cluj-Napoca, Cluj
Telefon: 0040 (0)264 414 677,0040 (0)264 414 432

Dr. Andrei MARTIN, (+4)0723-53.90.79

Cabinetul Dr. Fodor Lucian din Cluj , Telefon 0264.414.490, 0754.353.000

Novia Estetica, Str.Nicolae Pascaly, nr. 5
Cluj-Napoca,
Telefon: 0264414145

Cam acestea sunt cateva clinici de chirurgie estetica in Cluj.

Read More...


Cum se scrie corect odata

Cum se scrie corect odata
Sau cum se foloseste corect odata intr-o propozitie. Am observat, si nu de putine ori ca foarte multi nu stiu cum se scrie corect odata.
Astfel Odata este adverb, avand mai mult sensuri: „candva”, iar o data O data este o constructie formata din numeralul o (una) si substantivul data.

Forme corecte.
Ne-am intalnit doar o data de la aniversarea lui.
A fost odata ca niciodata...
Odata cu venirea iernii, a venit si zapada.
Era soare si odata a inceput sa ploua.

Read More...


Cum se scrie corect FI

Cum se scrie corect FI
Este vorba de verbul "a fi". Cum se scrie corect "fi?. Pai depinde foarte mult de context. Astfel, fii(cu doi i) se foloseste doar la imperativ afirmativ (fii bun) si la conjunctiv afirmativ sau negativ (sa fii bun / sa nu fii rau). Altfel, se foloseste fi.
Cateva exemple, fraze corecte cu verbul "a fi".

Fii bun!
Sa fii cuminte.
Sa nu fii malitios.
Nu fi fraier!
Sa fi stiut ce vrei sa faci, n-as fi venit.
As fi vesela daca as mi-ai cumpara un cadou.
Promit ca voi fi mereu la fel.

Read More...


Statusuri mess, Facebook Valentine's Day 2012

statusuri Valentine's Day 2012Statusuri mess, Facebook Valentine's Day 2012
Vrei diverse statusuri de dragoste pentru Facebook de Valentine's Day? Vrei ca toata lumea sa-ti vada statusul romantic pe mess? Ai mai jos o serie de statusuri frumoase de Ziua Indragostitilor, Sfantul Valentin pe care le poti folosi pe 14 februarie. Si eu sunt o fire romantica si mai folosesc astfel de statusuri, fie pe Facebook, fie pe mess.

1. E atat de frumos sa gasesti sentimentul pierdut. E atat de frumos sa suspini dupa primul sarut. E atat de frumos sa iubesti si sa fii iubit!

2. Fiecare noapte, fiecare atingere, fiecare sarut pe care mi le-ai daruit le pretuiesc mai mult decat propria-mi viata

3. Pentru lume, tu esti cineva, pentru cineva tu esti lumea!Cu multa dragoste Cineva

4. Ziua noastra, a sufletelor pure care se iubesc te gaseste alaturi de mine. Doua inimi ce nu se despart nici o secunda

5. Simt ca doar langa tine pot trai in fiecare zi ca in paradis. Tu imi daruiesti siguranta si ma insipiri in toate lucrurile bune pe care le fac, iar pentru asta te iubesc… parca in fiecare zi mai mult! Happy Valentine’s Day my Love!

6. Tu aduci soarele in sufletul meu… ma topesc dupa o simpla clipa petrecuta alaturi de tine. Te iubesc!

Read More...


Cura de slabire cu grapefruit

Cura de slabire cu grapefruit
Iata o cura de slabit pe baza de grapefruit care te va ajuta sa mai dai jos din kilogramele . acumulate de sarbatori. Aceasta cura de slabire cu grapefruit se tine 1 saptamana sau chiar 2 saptamani. Atentie, in cazul acestei cure, nu consumati dulciuri si paine.

Mic dejun- 1 grapefruit pe stomacul gol si 1 cafea fara zahar;
pranz, se pot consuma:
- 1/2 grapefruit,
- 1 ou fiert sau branza de vaci slaba,
- 1 felie de paine prajita,
- 1 salata verde cu lamaie sau salata de rosii cu castraveti si putina lamaie sau otet,
- 1 ceai sau 1 cafea;

Cina :

- 1 grepefruit,

- 2 oua fierte tari,
- salata verde sau iaurt slab.
Mult succes!


Read More...


Paducelul proprietati

Paducelul proprietatiPaducelul proprietati
Afla mai jos care sunt indicatiile, proprietatile paducelului asupra organismului. Aveti grija, paducelul are si contraindicatii asa incat adresati-va medicului inainte de folosire. Paducelul se poate consuma sub forma de ceai, tinctura, infuzii dar si extern.
Paducelul are urmatoarele proprietati sau roluri: tonic al inimii, intareste muschiul inimii, are efecte liticevegetative, astringente si dizolvante ale calculilor (fructele), cardiodilatator, calmant al sistemului nervos, scade tensiunea arteriala si o regleaza, tonicardice, hipotensoare, antispastice, hipnotice si sedative.
Paducelul este foarte bun in afectiunile inimii, dar si in cele ale sistemului nervos.

Read More...


Cum pui la Facebook gradul de rudenie

Facebook  gradul de rudenieCum pui la Facebook gradul de rudenie? Probabil ati vazut ca unii useri au pe Facebook sub lista de prieteni diverse grade de rudenie. Unii isi au trecuti parintii, fratii, surorile, verisorii, unchii, matusile bla bla.
Cum iti listezi pe cineva din familie pe Facebook? In primul, persoana in cauza trebuie sa aibe un cont de Facebook. Dupa stabilesti gradul de rudenie, si dai Save Changes, e neaparat necesar ca si ei sa-ti dea accept.
Astfel intri la Edit Profile, apoi in meniul din stanga alegi Family>Add another family member>Adaugi numele. Apoi din lista din dreapta alegi Cousin, Brother, Sister, Mother etc. Dai Save Changes si astepti sa-ti dea si ei accept.

Read More...


_