Legia Varsovia - Rapid live pe Pro TV

Legia Varsovia - RapidUrmareste Legia Varsovia - Rapid live pe Pro TV, joi, 3 noiembrie de la orele 20:00. Meciul Legia Varsovia - Rapid se va transmite in direct pe canalul Pro Tv si suntem tare curiosi cum se va termina. Asta pentru ca Rapid a fost invinsa pe Arena Natinonal cu scorul 1,1 in cadrul Ligii Europa.
Eu am asteptari mari, sper sa se concretizeze. Pana atunci, nu uitati sa va sustineti echipa joi, 3 noiembrie 2011 de la ora 22:00 pe Pro TV. Inca nu stiu daca se va transmite si pe internet, dar nu cred.

Read More...


Compatibilitate dragoste zodia Fecioara

Compatibilitate dragoste zodia Fecioara
Iata ca am realizat un articol despre compatibilitatea zodiei Fecioara cu cealalte 11 zodii. Pe ACEST link.
Afla cu care zodii se potriveste cel mai bune zodia Fecioara. Si bineinteles, afla cu care zodii nu se potriveste deloc Fecioara mai ales pe planul sentimental. Stiu ca pentru unii sunt foarte importante aceste lucruri pe care altii le-ar considera doar detalii.
Citeste articolul complet pe link-ul pe care ti l-am lasat.

Read More...


ziare.com - ziare online pe internet

ziare.com - ziare online pe internet
Daca inca nu ai vizitat inca ziare.com, ar fi cazul sa o faci. Pentru ca aici afli totul din ziarele online in mod gratis. Astfel, poti citi ultimele stiri din politica, sport, actualitate, life style si multe altele.
Eu prefer ziare.com pentru ca am stiri din diverse domenii, ziare, toate la un loc astfel incat imi este mai usor sa navigez pe el. Link-ul este Ziare.com.

Read More...


_