Horoscop Berbec 2012

Horoscop Berbec 2012Horoscop Berbec 2012
Iti ofer aici cateva informatii despre horoscopul zodiei Berbec pe tot anul 2012. Afla la ce lucruri bune sau rele sa te astepti in anul 2012 daca esti nascut in zodia Berbec.

Horoscop Berbec 2012 Dragoste. Anul 2012 va fi pentru cei nascuti in zodia Berbec un an al iubirii.Daca nu v-ati gasit inca jumatatea, anul 2012 s-ar putea sa o aduca in viata voastra.
Horoscop Berbec 2012 Cariera. Anul 2012 poate inseamna pentru Berbeci o ascensiune in cariera. Insa acest lucru va fi posibil numai daca veti munci mult, veti fi disciplinat, veti avea noi cunostiinte in afaceri, fara sa-i neglijati pe ceilalti.
Horoscop Berbec 2012 Bani. In 2012 , evitati afacerile dubioase. O crestere a veniturilor financiare este posibila in aprilie-mai 2012.

Horoscop Berbec 2012 Sanatate. Se pare ca in privinta sanatatii, Berbecii nu vor avea nici un fel de probleme in 2012. Nici macar cu racilele si gripele tipice sezonului rece.


Read More...


Masaj pentru a scapa de celulita

Masaj pentru a scapa de celulitaMasaj pentru a scapa de celulita
Masajul corpului si a pielii este cea mai buna metoda de a scapa sau de a preveni aparitia celulitei. Esti ingrozita ca s-ar putea sa faci celulita? Este timpul sa faci un efort pentru de a reduce sau elimina celulita.
Pentru un masaj anticelulitic eficient se utilizeaza un brete sau o perie . Cat timp se face masajul anticelulitic?Nu mai mult de 5 minute pentru acest ritual pe zi pentru. Astfel se stimuleaza circulatia sangelui si se obtine o pielea ferma.
Pentru a face masarea corecta, tot ce trebuie sa faci este sa faci masajul intotdeauna spre inima. De exemplu, la membrele superioare, intotdeauna masezi spre abdomen si nu invers.

Read More...


Caractere, simboluri speciale de Facebook

Caractere, simboluri speciale de Facebook
Ai mai jos cateva exemple de caractere speciale pentru profilul de Facebook. Le poti lua copy/paste si le poti pune de exemplu la statusul de Facebook sau in comentarii. Personal folosesc putine semne de Facebook, dar preferatul meu este cel cu inimioara, cand imi plac anumite comentarii.
© ™ ® ☺ ☼ ☻ ♂ ♀ ♥ ♠ ♫♪℗ ⅞ ₩₦
Mai multe caractere de Facebook gasesti pe CopyPasteCharacter.com , apesi click pe semnul pe care vrei sa-l folosesti (o sa se faca galben), apoi dai paste pe Facebook.

Read More...


Academia lui Horia online

Academia lui Horia se transmite online, incepand din 18 iulie in fiecare luni pe Prima TV incapand cu ora 20.30. Eu urmaresc Academia lui Horia mai ales pentru retetele deosebite pe care le face publice. In principiu este vorba de un concurs.
In 6 episoade, 18 bucatari neprofesionisti si 18 vedete vor concura pentru a se califica in semifinale, iar apoi In finala, participantii celor doua echipe vor concura individual. Asadar, patru concurenti vor intra in marea confruntare pentru premiul de 10.000 de euro.
Retete din cadrul emisiunii Academia lui Horia gasesti pe ACEST link. Sunt absolut superbe.
Doar la Prima TV.


Read More...


_