Locuri libere in licee pe judete 2011

Locuri libere in licee pe judete 2011
In caz ca esti curios sa afli ce locuri libere mai suntin 2011 in judetele din Romania, am gasit o informatie foarte ultila pe Realitatea. Pentru cei care vor sa se inscrie la licee
Inscrierea in licee in care au fost admisi elevii are loc intre 15 - 25 iulie 2011. Daca elevii nu isi depun dosarele de inscriere pana in 25 iulie se vor considera retrasi, iar locurile vor fi declarate neocupate si vor fi utilizate pentru rezolvarea cazurilor speciale de catre comisia de admitere judeţeană sau de cea a municipiului Bucuresti.
Vezi lista cu locurile libere in liceele din Romania in 2011 pe Realitatea.net.

Read More...


Burlacita live pe Antena 1

Burlacita live pe Antena 1
Daca nu stiati, Burlacita incepe joi si va fi difuzata live pe Antena 1 de la ora 20:20. Bineinteles, burlacita este Bianca Draguseanu, lucru care nu ma mira fiindca mai auzisem niste zvonuri.
Inceperea emisiunii Burlacita a starnit forfota si pe Facebook.Impreuna cu niste prietene ne-am uitat la pozele cu participantii la Burlacita si sincer nu prea m-au impresionat cu nimic Avem 20 de barbati de toate varstele care vor sa cucereasca inima Biancai Dragusanu. Ramane sa vedem care dintre ei vor reusi sa o impresioneze si care vor ramane pana la final pentru ca trebuie sa treaca prin eliminari, ca in emisiunea Burlacul. Va doresc vizionare placuta!.

Read More...


_