Semifinala 1 Romanii au talent 1 aprilie

Semifinala 1 Romanii au talent 1 aprilie
Maine are loc semifinala Romanii au talent, adica 1 aprilie. Ce concurenti s-au calificat pentru prima semifinala Romanii au talent? Pai, cei care participa la aceasta semifinala sunt: Bernadette si catelusa Vanda, Deac Rares, Ianau Narcis Iustin, Trupa Ballance, Sandu Ana Maria, Harsan Florin, Ionita Marius, Camarescu Mihail Alexandru, etc
Lista completa cu cei care s-au calificat pentru prima semifinala Romanii au talent din 1 aprilie o puteti vedea AICI

Read More...


Recomandari inregistrare domenii, companii de host

Recomandari inregistrare domenii, companii ieftine de host
In cele ce urmeaza iti recomand cateva companii de unde iti poti inregistra domenii, iti poti cumpara hosting si multe altele.Am o mica lista cu cele mai bune firme de web hosting, companii de unde imi voi cumpara si eu un domeniu si host.

1. Hostgator. Cred ca cele mai multe recomandari le-am primit pentru a-mi cumpara de la Hostgator. Preturi bune, calitate impecabila a serviciilor.



2. Ipage. O alta companie de succes pe plan international si intern pentru cei care vor servicii de web hosting de calitate.

affiliate_link

3. Jushost.com Aici se pare ca primeste si un domeniu gratuit daca cumperi hosting de la ei. Preturi bune, servicii impecabile.



4. Firme de web hosting din Romania. Aici recomand Fisierulmeu.com


Read More...


Bosnia - Romania live pe PRO TV

Bosnia - Romania live pe PRO TV
Astazi are loc meciul Bosnia - Romania in transmisie directa pe PRO TV de la ora 20:15. Din cate am inteles, Romania-Bosnia va fi transmis si pe internet in format text pe Realitatea.net.
Un meci interesant, Bosnia-Romania, meci disputat pe stadionul "Bilino Polje" din Zenica.
Se pare ca in meciul dintre Bosnia-Hertegovina si Romania, din Grupa D a preliminariilor Campionatului European din 2012,favorita este echipa Bosniei. Insa eu sunt de parere ca Romania va face un meci frumos.

Read More...


Next top model live pe Antena 1

next top modelNext top model live pe Antena 1
Puteti urmari Next top model in direct pe Antena 1 in fiecare joi de la 20:20. Detalii despre emisiunea Next top model mai gasesti si pe www.a1.ro. Daca vrei informatii despre concurentele de la Next top model, o poti face pe ACEST site.
Totodata, emisiunea Nex top model mai este transmisa online pe internet pe ACEST site. Aici urmaresc si eu emisiunile Antena 1 live pe internet deoarece nu mereu ma pot uita la TV.

Read More...


Despre depresie - simptomele depresiei

simptomele depresieiDespre depresie - simptomele depresiei
O sa vorbim despre depresie. O sa vedem care sunt simptomele depresiei si daca avem motiv de ingrijoare. Depresie este o boala grava, care ameninta viata.
Iata simptomele depresiei care trebuie sa te ingrijoreze. Simptomele depresiei pot fi fizie sau psihice.
Simptome fizice depresie:Cel mai cunoscut simpton fizic al depresiei il constituie migrena. Alte simptome fizice ale depresiei: dureri musculare; dureri de cap;probleme digestive; dureri in piept; aparitia insominiilor; slabiciune si ameteala;
Simptomele psihice ale depresiei: tristete si indiferenta; aparitia sentimentelor de vinovatie sau inutilitate; renuntarea la hobby-uri; evitatea prietenilor; anxietate si iritabilitate; lipsa concentrarii; aparitia unor tendinte sinucigas si idei despre moarte.
Cam atat despre simptomele depresiei. Mai multe aflati daca consulatati un psihiatru.

.

Read More...


Prospect, indicatii Vidan

Prospect, indicatii Vidan
O sa citim un mic prospect Vidan.Vom vedea care sunt indicatiile Vidan, dar si efectele secundare. Bineinteles, aproape orice medicament are efecte secundare.
Iata prospectul Vidan:

Vidan contine acid mefenamic, cu proprietati antiinflamatorii, analgezice si antipiretice.

Indicatii Vidan
Medicamentul Vidan este recomandat in caz de : spondilita anchiozanta;artrita reumatoida; artrita psorizacica. De asemeni, Vidan mai este recomand in ; migrena; dureri de dinti; dismenoree; dureri postoperatorii.

Mod de administrare Vidan
Doza recomandata pentru adulti si pentru copii mai mari de 14 ani este de o tableta la 8 ore

Efecte secundare Vidan. Cele mai cunoscute efecte secundare ale Vidanu-ului sunt: diaree,durere de cap, durere abdominala, ameteala. Mai rar s-au semnalat urmatoarele efecte secundare: ulcer peptic, hemoragii la nivelul tractului gastro-intestinal, dereglari vizuale si nervoase, cresteri ale uremiei, nefrite interstitiale; disfunctii hematologice; pancreatite, convulsii epileptice, tulburari psihice, biliurie.

Contraindicatii Vidan. Vidan nu se administreaza persoanele hipersensibile la medicament sau la alte antiinflamatoare nesteroidice dar si la persoane cu gastrite si ulcer.



Read More...


Cand apare Roboti episodul 6

Cand apare Roboti episodul 6
Nebunie total cu episodul 6 Roboti. Doar pe youtube, 20.000 de comentarii despre Roboti episodul 6.
Ideea este ca cel de la CreativeMonkeyz au anuntat ca episodul 6 din Roboti apare azi, 3 martie la ora 19:00. Dar au avut probleme tehnice si au intarziat.
Toata lumea e innebunita. Pana atunci, dati refresh pe canalul lor de Youtube si sunt sigur ca episodul 6 din Roboti va fi upload cat mai curand.

Read More...


Prospect Zineryt - Zineryt trateaza cosurile

prospect  zinerytProspect Zineryt - Zineryt trateaza cosurile
Stiam ca Zineryt trateaza cosurile. O sa vorbim putin despre prospectul Zineryt, cat costa Zineryt si ce contine si cum se administreaza. O crema Zineryt costa in jur de 30 de LEI.
Prospect Zineryt
Zineryt are ca ingredient activ eritromicina 40 mg/ml sub forma unui complex cu zinc. Celelalte ingrediente sunt: acetat de zinc, diizopropilsebacat si alcool.
Cum actioneaza Zineryt impotriva cosurilor: eritromicina distruge bacteriile care cauzeaza cosurile.
Cum se administreaza Zynerit?

Zineryt se administreaza de doua ori pe zi pe zona afectata (de exemplu dimineata si seara) dupa ce ai curatat in prealabil tenul.


Read More...


_