Trucuri ca sa pari mai tanara

Exista trucuri ca sa pari mai tanara daca amprenta anilor s-a pus pe fata ta. Exista insa mici trucuri care te pot face sa arati mai tanara. Cu cativa ani. Dragele mele,ca sa pari mai tanara,in primul rand trebuie sa ai grija la urmatoarele aspecte: machiaj, par, haine si ingrijirea pielii.
Pentru a parea mai tanara, poti urmari urmatoarele sfaturi:
Daca vorbim de par si coafuri : Cea mai potrivita tunsoare ca sa pari mai tanara, este tunsoarea pana la umar, cu volum si breton drept sau intr-o parte.
Machiaj: Alege un fon de ten lichid. Foloseste un tus de ochi mai deschis si nu unul negru.Alege un ruj sau mai bine un gloss pentru buze mai deschis la culoare.
Haine: Aici este mai simplu. Trebuie sa purtati haine la moda, haine in tendinte, si nu haine care credeti ca sunt pentru varsta dumneavoastra.Aveti grija insa sa va vina si bine.
Piele: folositi diverse creme hidratante. Nu mergeti la plaja fara o crema de protectie cu Sp 30.

Trucuri ca sa pari mai tanara

Read More...


Prognoza meteo noiembrie 2010

Prognoza meteo noiembrie 2010Cum este prognoza meteo noiembrie 2010? Si cum va fi vremea in luna noiembrie 2010. Astfel, prognoza meteo noiembrie 2010 arata astfel:
Temperaturile medii in luna noiembrie 2010 vor fi mai mici decat cele normale cu unele mici exceptii, cum ar fi Oltenia.Vom avea parte de precipitatii peste limitele normale, mai putin in Sudul tarii.
Va fi deci destul de frig in noiembrie. Trebuie sa pornim caloriferele si sa scoatem tot mai multi bani din buzunar.
Aceasta a fost o mica prognoza meteo pentru noiembrie 2010.

Read More...


In gura presei live pe internet

In gura preseiPoti urmari In gura presei live pe internet pe acest site. Daca nu ai tv, nu pierde In gura presei transmis live pe pbxtv.ro. Ca sa vezi In gura presei live pe net, intri pe http://pbxtv.ro/, alegi canal Antena1, ziua si intervalul orar, adica 10:00-11;15. Meniul despre care vorbesc este situat in dreapta jos.
Nu se vede la o claritate ca la tv, dar macar poti sa nu pierzi In gura presei pe internet si nu la tv. Cei de la Pbxtv ne ofera in curand si posibilitatea de a urmari si reluarile emisiunii In gura presei tot la ei pe site.

Read More...


Trecerea la ora de iarna 2010

trecere ora iarna 2010Trecerea la ora de iarna 2010 va avea loc in ultima zi din octombrie. Se va trece la ora de iarna in 2010 in data de 31 octombrie. Ceasul sau ora se va da inapoi cu ora, astfel ca vom dormi cu o ora in plus si ne vom face somnul de iarna, pardon de frumusete.
Nu uitati dragii mei sa dati ceasul cu o ora inapoi, in data de 31 octombrie 2010 cand se va trece la ora de iarna sau ora de hibernare.

Read More...


Concurenti - poze baieti Nora pentru mama 5

Cateva poze cu baietii Nora pentru mama 5. Sunt poze cu concurentii Nora pentru mama 5, editia noua Kanal D. Despre baieti nu vreau sa discut. Postul se numeste poze baieti Nora pentru mama 5 si astfel ca voi uploada doar imagini cu ei si voi spune numele fiecaruia.
Toti baietii sunt simpatici,dar totodata sunt foarte diferiti. Fiecare cu caracterul sau. Cel mai simpatic baiat de la Nora pentru mama 5 este Alin. Sunt curioasa daca imi dati dreptate.

Valetin Npm5
valetin nmp5
Ioan Npm5
ioan npm5
Alin Npm5
alin npm5
Andrei Npm5
andrei npm5
Costel Npm5
costel npm5
Sorin Npm5
Nicolae Npm5
nicolae npm5


Read More...


Nora pentru mama 5 live pe internet

Nora pentru mama 5 live pe internetUrmareste Nora pentru mama 5 live pe internet. Daca nu ai tv, poti urmari emisiunile Nora pentru mama in direct pe site-ul emisiuni tv online http://www.pbxtelecom.ro. Cum poti sa vezi Nora pentru mama 5 pe net?Foarte simplu. Intri pe site-ul de mai sus, iti faci un cont, alegi optiunea Live in your Browser si apoi alegi din meniul de programe, programul Kanal D.
Ca sa nu ai probleme cu vizionarea, ar fi recomandat sa ai o conexiune buna de internet.
Dar in rest, nu am intampinat probleme. Urmaresc Nora pentru mama 5 pe internet cand nu sunt in fata unui TV.

Read More...


Cand se schimba ora 2010 iarna

Cand se schimba ora 2010 iarnaCand se schimba ora 2010 iarna? De fapt cand se schimba ora in toamna 2010. Am vazut ca multi cauta detalii despre trecerea la ora de iarna in 2010. Nu va mai tin in suspans si va spun ca ora se va schimba in ultima zi din octombrie, respectiv in duminica 31 octombrie 2010 la ora 01:00 GTM.
Mai este mai mult de o luna pana la schimbarea orei de iarna, cand vom dormi mai mult cu o ora.

Read More...


Varsator - horoscop luna octombrie 2010 varsator

horoscop luna octombrie 2010 varsatorHoroscop luna octombrie 2010 varsator pentru cei nascuti in aceasta zodie. Cum se prezinta horoscopul zodiei varsator in luna octombrie 2010. Ce ne prezice horoscopul lunii octombrie 2010 pentru cei nascuti in zodia varsator. Bineinteles pe cele 4 planuri: cariera, sanatate, bani si dragoste.

Horoscop luna octombrie 2010 varsator DRAGOSTE
Vor aparea probleme in viata de cuplu datorita unor neintelegeri cu partenerul. Nu veti fi ferit nici de certuri violente. Atentie.

Horoscop luna octombrie 2010 varsator SANATATE
Varsatorii pot avea mici probleme digestive, insa in rest cu sanatatea veti fi bine.

Horoscop luna octombrie 2010 varsator BANI
Este posibil sa aveti probleme financiare mari si va veti descurca destul de greu cu bani.

Horoscop luna octombrie 2010 varsator CARIERA
Exista posibilitatea sa va pierdeti serviciul din cauza unor certuri cu seful. Mare grija.
Dupa cum observati, numai probleme pentru cei din zodia Varsator in luna octombrie 2010. Infara de sanatate, pe toate celalte planuri, veti intampina probleme.

Read More...


Cele mai frecvente operatii estetice

Cele mai frecvente operatii esteticeCare sunt cele mai frecvente operatii estetice? Care sunt operatiile estetice la care apeleaza romanii? Am gasit un mic top cu cele mai frecvente operatii estetice la care apeleaza romanii. Nu m-am mirat deloc cand am vazut ca pe primul loc se situeaza operatia de rinoplastie, operatie de modelare a nasului.

Alta operatie frecventa la care apeleaza romanii este implantul cu silicon pentru sani.

Romanii isi fac si operatii de alungire sau ingrosare a penisului, o alta operatie foarte frecvent folosita de romani.

Implantul cu siliocon pentru pectorali, sau varianta masculina a implantului pentru sani. Parca imi vine sa si rad putin cand aud.

Cam astea ar fi cele mai frecvente operatii estetice in Romania. Asta daca facem abstractie de operatiile estetice reconstructive.

Read More...


_