www.suntgravida.ro - Sfaturi pentru gravide

www.suntgravida.roSfaturi pentru gravide gasesti pe www.suntgravida.ro. Sfaturi despre sanatatea copilului pe suntgravida.ro, evolutia gravidei tot pe suntgravida.ro. De asemenea aici poti sa gasesti detalii despre anticonceptionale, informatii despre avort, alaptare si multe alte lucruri pe care o gravida trebuie sa le stie.

Daca ti-a intarziat ciclul, esti insarcinata, dar fericita, ai grija sa te documentezi inainte de fericitul eveniment.Poti cumpara de la librarii carti pentru gravide si miciile mamici, sfaturi pentru alimentatia unei gravide precum si multe alte lucruri. Poti sa citesti o gramada de informatii si sfaturi pentru gravide pe www.suntgravida.ro

Read More...


Diane 35 - prospect

Diane 35 prospectDiane 35 - prospect. Ai aici detalii despre anticonceptionale Diane35 si prospectul medicamentului Diane 35. Am vrut sa vorbim de Diane 35, efectele secundare Diane35, deoarece foarte multe femei il folosesc. Pentru ce se foloseste Diane 35?Diane 35 este un anticonceptional, dar este bun si pentru tratarea acneei si cosurilor.
Mic prospect Diane 35
Diane - 35 ca anticonceptional,inhiba actiunea hormonilor din organismul femeii . Totodata, Diane - 35 reduce functia glandelor sebacee care au un rol important in aparitia acneei siseboreei. Trateaza deci cosurile
Diane 35 se foloseste pentru:
acnee si ca contraceptiv.

Cum se ia Diane 35
1 drajeu pe zi incepand din prima zi a ciclului, timp de 21 de zile, apoi dupa 7 zile de pauza, in continuare 21 zile cate 1 drajeu pe zi, alte 7 zile de pauza si asa mai departe.

Contraindicatii Diane 35
Sarcina si alaptarea, tulburarile hepatice grave, in antecedente sau existenta unor tumori hepatice, antecedente de icter idiopatic de sarcina, de herpes sau prurit grav in timpul sarcinii. Sindromul Dubin-Johnson si Rotor. Existenta sau antecedente tromboembolice, carcinomul mamar sau de endometru (chiar tratat), diabet grav cu modificari vasculare. Tulburarile de metabolism lipidic, forme grave de hipertensiune, otoscleroza cu inrautatirea starii in cursul sarcinilor anterioare. Motive pentru oprirea tratamentului sunt: cefalee ce se manifesta pentru prima data sub forma de migrena sau cu o frecventa neobisnuita, tulburari senzoriale si in special tulburari acute de vedere, primele simptome de tromboflebita sau tromboembolie, inainte de o operatie planificata (cu 6 saptamani inainte), imobilizare prelungita (de ex. dupa accidente), aparitia unui icter, in caz de hepatita anicterica, de prurit generalizat, cresterea frecventei acceselor epileptice, cresterea semnificativa a tensiunii arteriale.
Cam astea ar fi principalele detalii despre Diane 35 de pe prospect. Puteti de asemeni sa intrebati un farmacist.


Read More...


Calmogen Plant - prospect

Calmogen Plant - prospectCalmogen Plant-prospect. Daca vrei sa iei Calmogen si ai nevoie de prospect, te ajut eu. Prospectul Calomgen Plant cuprinde urmatoarele:

Calmogen plant, medicament naturist este un supliment alimentar indicat pentru: anxietate, inlaturarea palpitatiilor,iritabilitate si tulburari de somn.
Calmogen Plant are urmatoarea compozitie:aleriana, valeriana,gintura,hamei si passiflora

Calmogenul se administreaza de 3 ori pe zi
Trbuie sa aveti grija cu administrarea Calmogenului in caz de:

-Sarcina si alaptare
-Ulcer
-Hipertensiune arteriala
-Alergie cunoscuta la compusii Calmogen
-Boli renale
-Boli cardiace
Pentru mai multe detalii despre prospectul Calmogen, trebuie sa vorbiti cu un farmacist.

Read More...


Poze cu vedete nud - vedete romanesti nud Playboy

Poze cu vedete nudPoze cu vedete nud - vedete romanesti nud Playboy.Iata ce este in topul cautarilor. Ce vedete romanesti au poze in Playboy. Partea nasoala este ca multa lume e interesata despre vedetele romanesti de prin Playboy sau despre circurile din show-biz,decat sa citeasca diverse articole pentru cultura generala. Mai importanta este Inna nud in Playboy, Andreea Balan nud in Playboy, Andreea Necula nud in Playboy etc.

Mai interesati sunt de certurile de pe la OTV,decat orice altceva. Insa acum vorbeam despre pozele nud. Daca toti ar cauta toata ziua poze cu vedete nud in Playboy,eu cum mi-as mai castiga painea?

Read More...


Poze cu Diana si Vali Npm4 dupa casatorie

Poze cu Diana si Vali Npm4 dupa casatoriePozele cu Diana si Vali Npm4 dupa casatorie ne-au fost promise de ieri. Astfel, cateva poze Diana si Vali de dupa casatorie, au fost publicate pe libertatea.ro, dupa ne-au promis inca de ieri. Daca sunteti curiosi sa vedeti poze cu Diana si Vali sau vreti sa vedeti ce au facut dupa casatorie, gasiti totul pe libertatea.ro. Sunt destul de multe poze cu Diana si Vali dupa ce au iesit din casa Nora pentru Mama 4. Pozele cu Diana si Vali dupa casatorie, pot fi gasite AICI

Read More...


_