Imodium, medicament eficient contra diareei

Imodium medicament eficient contra diareei
Despre Imodium, acel medicament eficient contra diareei am mai tot citit. Medicamentul Imodium contra diareei se gaseste in orice farmacie si se elibereaza fara reteta medicala. Imodium actioneaza direct asupra musculaturii intestinale, restabileste ritmul normal al digestiei si trateaza diareea cronica sau acuta. Daca ai probleme pe termen lung sau scurt cu diareea, cel mai eficient medicament este Imodium. Pentru diaree recomand alaturi de Imodium si medicamentul Loperamid, care are rezultate foarte bune. Pentru mai multe detalii, contraindicatii privind medicamentul Imodium, intrebati farmacisti.

Read More...


Magneziul inlatura stresul

Magneziul inlatura stresulMagneziul inlatura stresul si previne infarctul, spun unii specialisti. Consumati mult magneziu pentru a inlatura stresul si a preveni bolile cardiace.Magneziul alaturi de calciu calciul au rol in contractarea si relaxarea muschilor, inclusiv a celui cardiac. Eu am ales sa imi cumpar magneziu ca supliment alimentar. Insa magneziu gasim si in nuci, alune, cereale, diverse legume verzi. Nu este suficient sa va cumparati magneziu ca suppliment alimentar din farmacii. Astfel daca iti asiguri depozitul de magneziu poti sa scapi de stres.

Read More...


Rezervari bilete de avion Blue Air

Rezervari bilete de avion Blue AirPoti face rezervari bilete de avion Blue Air pe site-ul wwwblueairweb.com. Aici mai poti afla preturile biletelor Blue Air(relativ ieftine zic eu), rutele disponibile si multe alte informatii despre compania Blue Air.Tocmai citeam ca Blue Air are o promotie la zborul Londra- Bucuresti cu 19,99 EURO. Sa fie adevarat? Pentru a gasi rutele Blue Air ai in stanga un meniu de navigare. Introduci orasul din care pleci, destinatia precum si data plecarii care este foarte importanta. De exemplu intre 1 martie si 30 iunie, biletele pentru copii la Blue Air sunt gratis. Pentru informatii, rezervari si preturi Blue Air, vizitati site-ul mai sus mentionat.

Read More...


Pudra potrivita tenului deschis

Pudra potrivita tenului deschisCare este pudra potrivita tenului deschis?Greu imi gasesc pudre pentru obraz pentru tenul deschis, cum este al meu. Oricum este clar: daca avem un ten deschis nu vom putea aplica o pudra in tonuri deschise ci una in tonuri inchise. O sa spun in cele ce urmeaza ce fel de nuante de pudra folosesc eu.
Specialistii recomanda urmatorul lucru: daca aveti un ten deschis la culoare, cele mai potrivite nuante pentru pudra sunt: nuante de piersica(preferatele mele) , trandafiriu si roz pastelat. Pudra in nuante roz nu prea am folosit, insa cele piersica sunt preferatele mele.

Read More...


Cum aplici pudra pe o forma rotunda a fetei

pudra fata rotundaNu stii cum aplici pudra pe o forma rotunda a fetei?Iti ofer eu cateva sfaturi. Pudra de obraz aplicata corect pe o forma rotunda are ca efect alungirea rotunjimii fetei. Astfel daca pudra nu este aplicata corect, nu faci altceva decat sa rotunjesti si mai mult fata. Secretul consta in simplul fapt de a nu aplica pudra prea mult spre nas. Poti de asemenea sa te joci cu culorile. Cum aplici corect pudra?Ai nevoie de o pensula speciala. Ia putin pudra pe pensula. Aplici prima data pudra deasupra pometilor, indreptandu-te incet spre nas, dar nu foarte mult. Nu mai inmoi pensula in pudra, ci pudra ramasa pe pensula o aplici pe pometi. Vei obtine astfel un contrast de culori care iti va alungi fata.
Asa aplic eu pudra pe fata mea care are o forma rotunda.

Read More...


_