6 idei de joburi part-time - Tipuri joburi part - time

idei de joburi part-timeIti ofer mai jos 6 idei de joburi part -time. Sau cateva tipuri de joburi part- time care iti pot aduce un venit suplimentar. Poti lucra part-time daca esti student sau angajat si vrei sa ai un venit suplimentar. Joburile part -time de obicei implica un program de lucru de pana la 4 ore cu mici diferente. Joburile part -time nu iti aduc un venit foarte mare, insa reprezinta un castig in plus care cu siguranta te va bucura. Poti incerca sa aplici pentru urmatoarele tipuri de joburi part-time

  • Job part-time ca agent de teren - presupune o munca de cateva ore pe zi, facand diferite livrari si nu numai.
  • Job part-time ca promoter - prespune prezentarea produselor unei firme intr-un loc stabilit(de exemplu in malluri, dar si stradal
  • Job part-time bona(pentru fete)
  • Job part -time ca agent de asigurari- stiu persoane perseverente care lucreaza in acest domeniu full time, insa se poate practica si part -time
  • Distribuitor de produse cosmetice - distributia diferitelor produse cosmetice(Oriflame,Avon,Lifecare, Hemel etc) in diferite cercuri.
    Daca v-am starnit interesul cu aceste joburi part -time, le puteti gasi disponibile pe bestjobs, ejobs sau ziare locale.




Read More...


Top plante medicinale interzise in timpul sarcinii

plante medicinale interzise in timpul sarciniiCare sunt plantele medicinale interzise in timpul sarcinii? Cu toate stim ca medicamentele de tot felul sunt interzise gravidelor. Multe plante medicinale sunt de asemenea interzise cand esti insarcinata.
Deoarece unele plante pot declansa avort spontan,nastere prematura, menstruatia, scaderea concentratiei de lapte si multe altele. Plante medicinale interzise in timpul sarcinii sunt:rostopasca, pelinul, coada soricelului, pelin, ienupar, levantica, cimbrul, salvia, obligeana, patrunjelul(in exces). Puteti bea un ceai de musetel in schimb, care nu are nici un efect asupra sarcinii. Vedeti dragele mele, nu exista si plante care fac mai mult rau decat bine in perioada sarcinii. Nu e usor sa fii insarcinata dar cred ca e totodata cel mai frumos lucru din lume.
Cam atat am vrut sa discut despre plantele interzise in perioada sarcinii.





Read More...


1 Masaj anticelulitic pentru coapse eficient

Masaj anticelulitic pentru coapseAcest masaj anticelulitic pentru coapse este foarte eficient daca il faceti in fiecare zi si folositi si creme. Masajul anticelulitic reda elasticitatea pielii, elimina grasimile si reduce aspectul de celulita. Ideea e ca aceste masaj anticelulitic este bine sa fie realizat in special dupa ce ati facut dus.
Cum masezi coapsele pentru a scapa de celulita?
In primul rand ai nevoie de o crema anticelulitica. Eu folosesc o crema anticelulitica pe baza de parafina.
Incepi masajul. Aplic crema cu parafina pe copase. Masez apoi cu miscari ascendente. Nu apasa foarte tare ca sa nu-mi apara vanatai. Apoi fac si mici ciupituri. Din cand in cand folosesc si un aparat de masaj pe baza de aer cald si rece. In lipsa acestuia, puteti realiza masajul anticelulitic cu mainile.
Dupa ziceam, masajul este eficient daca este realizat zilnic si combinat cu diverse exercitii fizice.


Read More...


Costite de miel cu vin delicioase

Costite de miel cu vinReteta de costite de miel cu vin la cuptor este foarte potrivita pentru o masa de Pastele. Costitele cu vin sunt absolut delicioase daca sunt gatite la tigaie. Pentru aceasta reteta de miel o sa ai nevoie de urmatoarele ingrediente:

8- 1o costite de miel
4 cepe
3 catei de usturoi
ulei, sare, piper
o cana de vin(Eu folosesc rosu)
Cum se prepara costitele cu vin? Curatam ceapa, usturoiul apoi le tocam marunt(mie asa imi place). Spal bine costitele si le pun sa se prajeasca in tigaie. Apoi pun usturoiul, ceapa, piper si cana de vin. Se lasa sa se patrunda si costitele sunt gata. Ideea ca sosul in care au fiert costitele se poate consuma ca un fel de garnitura.








Read More...


Avantajele depozitului la termen fata de contul de economii

Avantajele depozitului la termenAstazi vorbim despre avantajele depozitului la termen fata de contul de economii. Probabil te gandesti cum e bine : sa faci un depozit sau un cont de economii? Poate te gandesti ca daca faci un depozit la termen, nu te mai poti atinge de bani pana la scadenta. Pe cand, in cazul unui cont de economii, poti retrage banii oricand. De aceea, mi-am propus sa vorbim putin de avantajele pe care le ai daca faci un depozit la termen in defavoarea contului de economii:

Avantajele oferire de un depozit la termen sunt urmatoarele:

- Depozitul la termen are cele mai mari dobanzi fata de alte produse si fata de contul de economii.
- Depozitele au in general comisioane mai mici la reducere numerar
- Unele depozite la termen permit alimentarea ulterioara cu alti bani si sunt mai flexibile.
Cel mai probabil, daca mergeti la diverse sucursale, veti primi toate detaliile legate de comisioanele, dobanzile depozitelor la termen. Un dezavantaj la depozitul la termen este acela ca daca scoateti banii inainte de termen, pierdeti dobanda aferenta. Dobanda se pierde la retragerea banilor din depozitul la termen in cazul in care doriti sa-l inchideti mai repede. Trebuie sa va ganditi bine.
Asa ca dragii mei, daca detineti sume pe care vreti sa le economisiti, o puteti face prin intermediul unui depozit la termen, deoarece dobanzile sunt destul de ridicate.







Read More...


www.lumeacafelei.eva.ro Concurs Fiat Punto

www.lumeacafelei.eva.rowww.lumeacafelei.eva.ro si concursul Fiat Punto m-a innebunit total. Lumea cafelei? In fiecare zi primesc un link cu acest site, pentru a vizita parcelele concurentilor, lucru care le aduce monede sau altele. Care e regulamentul concursului de pe lumeacafelei? Trebuie sa-ti faci cont pe eva.ro, te inscrii in concurs, ai 12 parcele pe care trebuie sa cultivi cafea. Cu cat esti mai dezvoltat, ai mai mult sanse la extragerea finala si poti castiga un Fiat Grande Punto. Citind despre acest concurs, am inteles de ce primesc atat de multe linkuri pe mess, in mail, pe steam etc. Probabil ca o sa-mi fac si eu un cont pe lumeacafelei.eva.ro. Mi-ar sta bine si mie intr-un Fiat Grande Punto.

Pentru detalii despre premii, regulament, concurs, viziteaza www.lumeacafelei.eva.ro.





Read More...


Tratament contra cheliei cu Spectral DNC

Tratament contra chelieiA aparut tratamentul contra cheliei care se numeste Spectral DNC. Acest tratament impiedica caderea parului, diminueaza chelia si duce la regenerarea parului. Tratamentul cu Spectral DNC este foarte eficient daca il folosesti zilnic. Daca nu ai bani sa-ti faci un implant de par, foloseste Spectral DNC si scapa de chelie. Alopecia sau chelia poate fi astfel diminuata prin intermediul
substantelor active, Minoxidil si Aminexil care regenereaza firul de par. Despre Sp

Cum se aplica solutia contra cheliei?

Se pulverizeaza 10 jeturi direct pe zona afectata de caderea parului , de doua ori pe zi. Apoi masati bine lotiunea pe zona aplicata si nu clatiti.

Nu o sa scriu mai multe despre acest tratament, deoarece o sa va las un link in cele ce urmeaza, unde puteti citi cum actioneaza el. Pentru detalii despre tratamentul contra cheliei, Spectral DNC, vizitati www.dslaboratories.ro.



Read More...


Cele mai frumoase rochii Oscar 2010

Sa vedem care au fost cele mai frumoase rochii Oscar 2010. Am realizat un articol si anul trecut despre rochiile spectaculoase purtate la decernarea premiilor Oscar. O sa pun mai jos doar primele trei cele mai superbe rochii Oscar 2010. Printre cele mai apreciate rochite de la Oscar au fost cele purtate de:

Sarah Jessica Parker(a purtat o rochie Chanel)
Sandra Bullock(Marchesa)
Carey Mulligan:Prada
O sa pun mai jos trei poze cu ele rochii purtate de actritele mai sus mentionate la decernarea premiilor Oscar 2010.

Cele mai frumoase rochii Oscar 2010












rochii oscar 2010












poze rochii Oscar 2010





Read More...


Noul Audi A1 - Pret Audi A1

Pret dotari Audi A1Eram curioasa de pretul Audi A1 sau cel mai mic model Audi. Noul Audi A1 a fost prezentat la salon de la Geneva si are un pret de pornire de 16.000 de EURO. Cel mai mic model Audi este o masina destinata oraselor. Audi A1 propune 4 tipuri de motorizare : doua pe benzină TFSI si doua diesel TDI, ce produc intre 86 şi 122 CP. Toate motorizările sunt turbo si beneficiaza de injectie directa de carburant. Cat consuma un Audi A1? Consumul este foarte mic si o sa-l spun in cele ce urmeaza. Masinile Audi A1 au un consum mic de carburant, media acestuia variind intre 3,8 şi 5,4 litri/100 km. Ceea ce este extrem de bine. Cateva poze cu noul Audi A1 mai jos. Revenind, spuneam mai sus, ca pretul unui Audi A1 porneste de la 16.000 EURO.





Read More...


Demachiante pentru ochi recomandate - Demachiante care nu irita

Demachiante pentru ochi recomandateAzi vreau sa va recomand cateva demachiante pentru ochi. Multe dintre noi sunt sensibile si ochii se irita, astfel demachiantele trebuie alese cu grija, sa fie de calitate. Desi personal, nu ma irit niciodata si pot folosi orice demachiant, nu toate suntem la fel. Eu de exemplu, in lipsa unui demachiant,folosesc orice crema pentru fata aplicata pe un burete demachiant. Ce produse pentru demachiat din comert au rezultate bune?In primul rand imi place demachiantul L'Oreal Derma Genese(costa undeva la 21 de RON), laptele demachiant Garnier Skin Natural, demachiantul Nivea Massage si uneori, de dragul amintirilor, mai folosesc si laptele Doina. Dupa cum spuneam, eu am un ten fara probleme, si am incercat toate tipurile de demachiante fara a-mi irita ochii. Tocmai acum cateva minute citeam despre demachiantul cu apa termala VICHY(pentru ten iritat). Se pare ca apa termala este face bine mai ales tenului alergic. Demachiantul se numeste Vichy Purete Thermale si consta 39 RON. Un pret acceptabil. Eu doar v-am recomandat demachiante pentru ochi de calitate, voi insa alegeti ce cumparati.





Read More...


www.primatv.ro - Episoade Mondenii online

Episoade Mondenii online prima tvPe www.primatv.ro gasesti episoade din Mondenii online. Daca nu pierdut Mondenii la Tv, nu-i nimic. Mergi pe http://mondenii.primatv.ro/episoade si poti sa vezi emisiunea Mondenii online. Pe langa aceste episoade de care vorbeam, pe www.primatv.ro poti gasi ultimele stiri, poti citi despre carcotasi, filme sau seriale difuzate pe Prima Tv, programul TV Prima, detalii despre vedetele Prima TV( Horia Virlan, Serban Huidu, Andreea Raicu, Mirela Zeta etc). Emisiunile Cronica Carcotasilor, Mondenii si Cireasa de pe tort au sectiuni speciale. In alta ordine de idei, imi place cum arata templet-ul si imi place ca totul se incarca foarte repede. Deoarece ma enervez groaznic cand vizitez anumite site-uri si incarca greu. Multa succes in continuare site-ului www.primatv.ro si nu uitati sa urmariti Mondenii online.






Read More...


www.convertor.ro - Convertor valutar

www.convertor.rowww.convertor.ro sau convertorului pentru valute pe care-l foloseam eu si-a schimbat adresa. Acum e www.convertor.money.ro. Convertorul valutar de pe aceste site este foarte util si il foloseam foarte mult cand lucram in domeniul bancar. Convertorul valutar transforma online diferite valute. Exemplu, poti introduci suma in Euro si vezi cat este ehivalentul in RON sau in franci elvetieni. Pe langa acestea, pe convertor.money.ro , mai poti gasi cursul valutar BNR la zi. O gramada de informatii despre valute si multe alte lucruri interesante

Poti converti EURO in RON, Dolar, Yen Japonez, Franc elvetian, Lira sterlina si invers. Plus multe alte valute.

Eu in principal foloseam convertorul valutar pentru transformarea de Euro in Franci elvetieni, pentru ca lucram foarte mult cu aceste monede.





Read More...


Sfecla rosie impotriva litiazei renale

Sfecla rosie impotriva litiazei renalePersonal, sunt consumatoare de sfecla rosie. Pe langa faptul ca sfecla rosie este bogata in zinc si fier, se foloseste impotriva litiazei renale. Am citit undeva ca este foarte bine sa consumam sfecla rosie mai ales in cazul in care avem litiaza renala, deoarece curata rinichii de nisip.
Sfecla rosie contra nisipului de rinichi trebuie preparata inainte. In sensul ca trebuie sa preparam o bautura din ea.
Preparare. Curatam de coaja 5 sfecle rosii si le taiem felii. Aceste felii de sfecla rosie se aseaza intr-un borcan si se acopera cu apa. Aveti grija sa lasati un spatiu de 3 degete gol in borcan. Sfecla din borcan se amesteca timp de 1 saptamana cu o lingura de lemn. Dupa care, continutul trebuie strecurat si pus la frigider. Lichidul obtinut din sfecla rosie se consuma cand doriti, timp de jumatate de an. Cand acesta s-a terminat, faceti altul.
Sper ca acest lichid de sfecla rosie impotriva litiazei renale sa dea rezultate.

Read More...


Cancerul de col uterin - Simptomele cancerului de col uterin

cancer col uterin Simptomele cancerului de col uterinCancerul de col uterin este responsabil pentru moartea multor femei. De ce vreau sa vorbesc despre simptomele cancerului de col uterin? Pentru ca acest tip de cancer provoaca moarte in primul rand datorita faptului ca nu este depistat la timp. Astfel, se actioneaza prea tarziu pentru a inlatura tumoarea si a efectua tratamentele necesare. Dragele mele, trebuie sa fim atente la orice modificare apare in organismul nostru. Mai jos, o sa prezint cateva din simptomele care apar in cazul dezvoltarii cancerului de col uterin.
Nu ezitati sa mergeti la medic daca:
  • apar sangerari vaginale
  • aveti secretii vaginale care vi se par anormale, care pot fi amestecate cu sange
  • daca aveti dureri sau apar sangerari in cadrul unui act sexual
  • ati scazut mult in greutate, chiar daca nu ati tinut un regim de slabit
  • aveti dureri pelviene
Nu uitati de asemenea sa va faceti controlul anual. Ca o mica adaugare. Daca aveti aceste simptome nu inseamna ca aveti cancer de col uterin, insa trebuie sa mergeti la medic.


Read More...


Vile de vanzare Busteni - Terenuri de vanzare Busteni

Vile terenuri de vanzare BusteniCauti vile de vanzare in Busteni? Sau vrei sa-ti cumperi un cumperi un teren in Busteni?Nimic mai simplu. Pentru vile si terenuri de vanzare, poti vizita imobiliare Bustenii sau http://www.infomontan.ro/imob/Imobiliare-Busteni.html. Aici am gasit terenuri, apartamente, garsionere, vile de vanzare in Busteni. Pe acest site, aveti un meniu care cuprinde Apartamente Busteni, Case Busteni, Spatii turistice Busteni. Alege categoria care va intereseaza. Din cate am observat, cel mai ieftin apartament era 60.000 de euro. Daca vorbim despre vile in Busteni, am vazut si preturi peste 300.000 de EUR. Insa cred ca merita.





Read More...


Lista hoteluri Sinaia - Hoteluri 3 stele Sinaia

Lista hoteluri Sinaia - Hoteluri 3 stele SinaiaViziteaza lista mea de hoteluri in Sinaia. Vorbesc aici despre hoteluri de 3 stele, deoarece asta imi permi eu. La ce hoteluri in Sinaia ma cazez si eu ma simt bine?In acest articol, o sa ale prezint pe rand. Poate sunteti interesati de o vacanta. La aceste hoteluri din Sinaia, preturile sunt acceptabile, atmosfera calda. O adevarata relaxarea pentru vacanta voastra.

Hotel Mara- 3 stele, statiunea Sinaia

Hotel Cota 1400- 3 stele, Sinaia (superb)

Hotel Economat - 3 stele , Sinaia

Hotel Roberto - 3 stele , Sinaia

Azi am vorbit despre cateva hoteluri de 3 stele in Sinaia, o sa revin cu un articol in care voi prezenta cateva pensiuni si vile din aceasta statiune.





Read More...


_