Avatare, poze, imagini Aniela

De cand voiam sa va prezint cateva avatare, poze, imagini din Aniela. In prima instanta, am zis ca nu ma uit la aceasta telenovela de epoca, Aniela. Insa din lipsa de ocupatie, am urmarit si eu cateva episoade. Banuiesc ca sunt destui care indragesc aceasta telenovela, asa ca o sa va arat cateva poze si imagini din Aniela.
Ce m-a mirat foarte mult, este ca aproape toti actorii din Regina, joaca in Aniela. Ceea ce mi se pare putin ciudat. Adica ca si cum ar fi Regina s-ar fi transformat. Nu imi place ca Adela Popescu joaca rolul Anielei, pur si simplu mi se pare ca nu se potriveste rolului. Eu as fi preferat-o pe Nicoleta Luciu sau Minodora. In fine, Aniela este o telenovela de dragoste, dupa cum era de asteptat.
Ideea e ca primul episod din Aniela a avut peste 1 mil 300.000 de telespectatori, ceea ce este un lucru bun. Insa in ceea ce ma priveste, o sa ma uit doar la State de Romania, unde joaca actorii mei preferati.
Am vrut doar sa vizualizam cateva avatare si poze din Aniela.

avatare aniela
poze aniela
imagini aniela
avatare poze imagini aniela
avatare poze cool aniela
avatare frumoase aniela





Read More...


Filmul cu Roxana Ghionea

Filmul cu Roxana Ghionea
Nu am mai intrat de ceva timp pe cancan.ro pentru ca am fost foarte ocupata. Imi zice un amic sa intru sa vad filmul cu Roxana Ghionea. Zic: ce film?Zice sa vezi ce a patit stelistul Ghionea. Ziarul Cancan a publicat un film cu Roxana Ghionea in care apare in pozitii indecente cu un alt barbat. Roxana Ghionea a infirmat aceste acuzatii spunand ca filmul este trucat, insa nu stiu cat de adevarat este. Filmul cu Roxana Ghionea poate fi vazut pe prima pagina a ziarului Cancan (cancan.ro), de astazi 25 septembrie. Filmul este cat de cat cenzurat, insa minorii ar fi bine sa nu-l vizioneze.






Read More...


Tema Michael Jackson Windows 7

A inceput frenezia temelor Windows 7. Foarte multa lume a renuntat la XP.Eu inca nu m-am hotarat sa fac acest pas. Daca aveti si voi acest sistem de operare, va propun o tema Michael Jackson pentru Windows 7. De fapt, este vorba de mai multe teme cu Michael Jackson Windows 7. De ce m-am gandit tocmai la Michael Jackson. Am vazut azi un filmulet din Bucuresti, in care o gramada de lume dansa in locuri publice, in omagiul lui. Dupa asta, cred ca am ascultat si eu cateva albume pe care le-am cumparat din strainatate.
Hai sa va indic de unde puteti downloada o tema Michael Jackson pentru Windows 7.

Click aici.
Tema Michael Jackson Windows 7

Sursa:Redmondpie


Read More...


Cel mai bun telefon mobil cu camera

Cel mai bun telefon mobil cu camera

Cat de curand o sa trebuiasca sa imi cumpar un nou telefon mobil. Stateam acum si ma informam care este cel mai bun telefon mobil cu camera. Si am gasit un site cu cele mai bune telefoane mobile din Europa, pe categorii bineinteles. Astfel am aflat ca cel mai bun telefon mobil cu camera este: tanam Samsung i89910 Omnia HD. Premiul a fost decernat de catre EISA, iar din juriu au facut parte ziaristi cunoscuti.
Premiul pentru cel mai bun telefon mobil cu camera, a fost castigat pe buna dreptate de Samsung Omnia,avand o camera 8 MP, un display-ul de 3.7" AMOLED cu rezolutie de 360 x 640 pixeli, si rezolutia video a camerei ( 720p/24fps) . O sa aveti astfel ocazia sa filmati HD diferite evenimente la care participati.

Read More...


Mesaje, sms-uri La Multi Ani Maria

mesaje la multi ani maria
Astazi, vrand sa lucrez ceva, am aflat ca este o sarbatoare mare. Mai exact este vorba despre pomenirea Nasterii Preasfintei Fecioarei Maria. Astazi luati o pauza de la treburile casnice, pentru ca este pacat sa lucrati. Ce puteti face in schimb? Stati comozi si trimiteti mesaje, sms-uri La Multi Ani Maria prietenelor, rudelor si amicelor. Astfel o sa le faceti o mare bucurie, stiind ca va gandit la ele. Cate mesaje si sms-uri cu La Multi Ani Maria pentru toate femeile care poarta acest nume frumos.

Iata-le mai jos

Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului numai bine, draga mea Maria!

Pentru ca esti o persoana atat de buna, imi doresc ca Fecioara Maria, al carei nume in porti, sa aiba grija de tine, sa iti calauzeasca toti pasii si sa iti lumineze calea in viata. La Multi Ani Maria!

Fie ca Sfanta Fecioara Maria, sa te ocroteasca, sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze calea!La Multi Ani!
Si mai multe mesaje, sms-uri de Sf. Maria

E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui tau! La Multi Ani Maria!

Maria, de ziua numelui tau , iti dorim ca toate visele sa se indeplineasca, sa fii fericita, si sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La Multi Ani!

Ce zi frumoasa este azi, o zi frumoasa pentru tine si pentru noi toti.O floare si un La multi ani iti uram, Maria!
Un cer albastru fara nori, In calea ta sa fie, Sa ai in viata numai flori, Noroc si bucurie! La Multi Ani!
ce vrei sa fie dupa read more


Read More...


_