Urari de Anul Nou

Anul nou sa ne aduca numai bucurii si sanatate si o viata mai buna in Romania! cam asta speram toti romanii de la noul an care va venii, unul mai prosper si mai bun in toate privintele . Anul 2008 va trece, iar anul 2009 va venii. Va recomand sa trimiteti si voi cateva urari de anul nou prietenilor vostrii, si sa ii bucurati pe acestia cu un mesaj din partea voastra, sa vada ca nu i-ati uitat nici in noul an. Aceste urari de anul nou sa va aduca numai bucurie si sa va lumineze sufletul!

1. Inceputul de an nou sa fie cit mai bogat! Si vorba aia : "DACA BAN NU E... NIMIC NU E !"
2. La mult ani si bucurii Pentru voi iubiti "copii"! La multi ani si sanatate Ca-i mai buna decat toate...
3. Noul an sa fie spumos, frumos si fericit!
La multi ani!
4. Tata bun, mama iubita, Azi e ziua potrivita Sa va spun ce va doresc Sa v-arat cat va iubesc

5. Vreau sa-mi fii aproape in toate zilele urmatorului an, in toate orele, minutele si secundele urmatorului an pentru ca esti perechea sufletului meu si nu pot trai fara tine
6. Sub tavan de stele coapte/Si cu bani si fara bani/Intr-un miez frumos de noapte/Lumea-si spune:"La multi ani!"
7. Acum, cand roata timpului a mai tesut inca un an, va dorim sa va bucurati alaturi de cei dragi, de minunea vietii asteptand clipele viitorului! CRACIUN fericit!


Read More...


Prison break season 4 episode 14 Just Business

Prison_BreakPrison Break season 4 episode 14... il vom putea urmari marti 9 noiembrie. In acest episod il vom urmari pe Self cum va incerca sa recupereze particica ce lipseste de la Scylla, va fi o batalie pe cinste intre frati si Self. Prison Break s04e14 va fi un episod critic pentru cei care urmaresc acest serial de succes, si sigur ii va tine cu sufletul la gura pe multi dintre ei. Numele acestui episod este Just Business si puteti urmari un preview mai jos!








Read More...


_