Filmul cu Monica Columbeanu si nou sofer

Mai provocatoare ca oricand Monica Columbeanu stie sa faca pe senzuala cand vrea, mai ales cand are un tanar macho ca noul ei sofer langa ea gen Ricky Martin.Noul sofer a ramas uimit de atitudinea lui Moni fata de el, ba mai bine a fost chiar incantat. Filmul cu Monica Columbeanu si noul sofer cam socheaza lumea mondena dar deja ne-am obisnuit cu escapadele nebune ale acestei "vedete".
Pacat de baiatul asta ca e frumusel, iar Moni a mers cam departe deoarece e .... casatorita, insa ea de cate ori are ocazie nu simte sa faca un pas inapoi cand trebuie dimpotriva.
Daca doriti sa vedeti filmul intrati pe acest link.






Read More...


Prison Break season 4 episode 9

Prison breakO noua saptamana, un nou episod din seria Prison Break. Prison Break season 4 episode 9 ne apropie zic eu de finalul acestei serii si finalul serialului. In acest episod baietii buni adica Scofield si trupa incearca sa ajunga la sediul companiei, iar Gretchen ii face o vizita generalului.
Spre finalul episodului vedem un episod de criza a lui Scofield cea ce confirma ca el are aceasi boala ca si mama lui. Sunt abia astept ziua de maine sa pot descarca Episodul 9 din Prison Break sa vad ce se va mai intampla in continuare.
Mai jos aveti un Sneak Peak din episodul 9:






Read More...


Adrian Mutu nu se opereaza inca

adrian mutuDupa cum stiti briliantul Adrian Mutu, are niste probleme la meniscul genunchiului stang, insa acesta nu vrea sa se opereze inca pentru a-si ajuta echipa de club Fiorentina si echipa nationala. Chiar daca acum Mutu si-a amanat operatia la un moment dat va trebui sa se opereze, iar atunci va lipsi de pe teren cel putin o luna de zile. Cu toate acestea Victor Piturca il vrea apt pentru cat mai multe jocuri pentru nationala.
Apreciez gestul briliantului ca se gandeste intai la echipele la care joaca, si mai putin la sanatatea lui.





Read More...


Narcisa Moisa manelista necunoscuta

Moisa NarcisaIntr-o seara am primit de la un prieten un link, cica era dedicatie pentru mine, si in acel link am vazut-o pentru prima oara pe Moisa Narcisa o minune de fata care se crede Alicia Keys sau ceva vedeta deasta. Domnisoara Moisa Narcisa se pare ca are o multime de fani pe youtube care mai de care nu stiu cum sa faca caterinca de asa zisa manelista, pentru mine o manelista necunoscuta. Va las sa va delectati si voi cu o prostie umana si vocea ei de "lasa-ma sa te las".







Read More...


Teme sony ericsson noi

Va prezint cateva teme noi pentru sony ericsson. Teme pentru sony ericsson w810, w910 , w980 si altele. Aceste teme sunt foarte noi . Personalizati-va telefonul dumneavoastra cu una din temele de mai jos acuma! doar cu un click puteti vizualiza tema care vi se potriveste.

green sony ericssonformula 1 sony ericsson













pink sony ericssonsony ericsson skull













sony ericsson pistolsony ericsson wow













sony ericssonsony ericsson girl

Aceste teme sunt doar fotografice, pentru a descarca tema care doriti vizitati mobile9.com!

Read More...


Teme noi Motorola

Va prezint cateva teme noi pentru motorola razer v3. Teme cu ferarri, teme cu barcelona, teme cu batman, teme cu ghost rider, si multe alte teme doar pentru dumneavoastra si pentru telefonul dumneavoastra. Cele mai noi teme le puteti gasi doar aici, pentru a vizualiza tema dati un click pe imaginiile de mai jos!

barcelona v3black razer v3






batman v3ferarri v3






ghost rider v3animals v3






Temele de mai sus sunt doar fotografice, pentru a downloada o tema de mai sus vizitati mobile9.com

Read More...


_